Grup de terapie pentru depresie

Cei mai multi oameni se simt la un moment dat tristi sau depresivi, este o reactie fireasca la pierdere sau la luptele cu viata.Dar cand tristetea intensa - inclusiv senzatia de neajutorare, lipsa de speranta si lipsa de valoare - dureaza de multe zile si saptamani si te impiedica sa-ti traiesti viata, poate fi ceva mai mult decat tristete.
Va propun un grup de psihoterapie centrata pe persoana, in care sa va puteti explora in siguranta emotiile, sentimentele, aspectele problematice ale vietii. O puteti face intr-un cadru plin de caldura si acceptare, insotit empatic si in siguranta.
Pentru inceput poate parea intimidant sa te alaturi unui grup de straini si sa vorbesti despre problemele tale, dar psihoterapia de grup poate avea avantaje pe care nu le poti gasi in terapia individuala.
De cele mai multe ori membrii grupului sunt surprinsi de cat de benefica poate fi experienta de grup, acesta poate functiona si ca o retea de sprijin, ca o plasa de siguranta.
Vorbind in mod regulat si ascultandu-i pe ceilalti va poate ajuta sa va puneti in cuvinte propriile probleme. Poate fi eliberator sa auziti ca si alti oameni se confrunta cu probleme si ca nu sunteti singuri.
Diversitatea este un alt beneficiu important al terapiei de grup. Oamenii au personalitati si medii diferite si se uita la situatii diferit. V�zand modul in care alte persoane abordeaza probleme si fac schimbari pozitive, puteti descoperi o serie intreaga de strategii care va pot ajuta sa faceti fata problemelor.
Cine poate participa la grup?
Persoanele adulte care se confrunta cu depresia.
Participantii vor beneficia de o sedinta gratuita inainte de inceperea grupului.
Data de incepere a grupului: 27 ianuarie ora 12.00
Nr de participanti:5-6 persoane
Frecventa: 20 sedinte cu o frecventa bilunara
Durata: 2 ore
Pret: 30 lei/ora.
Locatie: B-dul Liviu Rebreanu nr.32 B, sector 3, Bucuresti.
 
Inscrierile se pot face la numarul 0724.777.517 sau prin e-mail - contact@psihoterapeut-bucuresti.ro