Despre acceptarea celuilalt

"Sufletul razbeste cand intalneste structuri mobile.Cu cat o structura este mai mobila,cu atat sufletul o strabate mai liber,transmitandu-si puterea.

Priveste-ti semenul in ochi,cu nevoia de a descoperi.Priveste cu caldura care te duce la descoperire.Suspenda o clipa mecanica fantazarii si a proiectiei psihice si spune:"Descopar ca tu esti astfel!"

Continua sa-l privesti cu nevoia de a descoperi:

Intuitia va intra in lucru.Empatia te va transpune in pielea celuilalt,vei trai o clipa viata altuia.Cauta intens aceasta clipa,mobilizeaza-te,lasa-te." Vasile Andru - Terapia destinului

        ***                                                                      ***                                                  ***

„Una dintre cele mai satisfăcătoare experienţe pe care o cunosc este să mă uit la o persoană în acelaşi fel în care privesc un apus de soare. Când mă uit la apus … nu mă gândesc să spun: portocaliul din colţul drept să fie mai deschis, puneţi mai mult roşu la bază şi folosiţi puţin mai mult roz la culoarea norului … Nu încerc să controlez apusul soarelui. Privesc cu veneraţie cum apune.” (Carl Rogers, A deveni o persoană)

 

Scrie un comentariu


* Toate campurile sunt obligatorii.Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de suport

Informatii

Copii si adolescenti

Cuplu

Trauma

Ganduri in culori

Cum facem fata doliului